Voeding En Inzicht In Ingrediënten

0
404

Het begrijpen van de ingrediënten van hondenvoer is een must voor hondenliefhebbers of hondenbezitters. Als je je hond voedt met verschillende soorten voer, moet je altijd het etiket lezen en de inhoud begrijpen van de soorten voer die worden gebruikt in dergelijke commerciële preparaten. Je moet de ingrediënten begrijpen als je voer koopt en ook weten waar je op moet letten.

Hondenvoer bestaat uit droogvoer en vers voer. Het verse hondenvoer dat thuis wordt gemaakt bestaat doorgaans uit ingrediënten zoals vers gesneden stukken kip, daarnaast cranberrysap, blauwgroene algen, etc.

Als je verschillende soorten conserveermiddelen tegen komt en als de hond ineens kenmerken van een voedselallergie vertoont, verdenk dan dit ongewenste ingrediënt in het verstrekte voer. Begrijp evenzo de status van vocht. Als het voedselproduct vochtiger is , dan kan de hond daar een voorkeur voor hebben.

Bietenpulp, pasta, sojaolie, tarwegries, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, kopersulfaat, ijzersulfaat, zinkoxide, choline chloride, etc. zijn vaak de ingrediënten waarop vegetarische voedingsmiddelen zijn gebaseerd die worden aangeboden aan gezelschapsdieren zoals honden.

Rauw ei, kip, rund, schaap, vis, kwartels etc. zijn de voorkeursingrediënten van hondenvoedingen die zijn opgesteld op basis van niet-vegetarische producten. Taurine is een van de essentiële ingrediënten in de voeding van de hond. Bij honden die met bevroren vis gevoerd worden moet de vitamine genaamd thiamine worden aangevuld als ingrediënt.

Veel premium hondenvoer bevat essentiële vetzuren, koolhydraten met voldoende vezels en vitaminen zoals A, D, E en vitamine B-complex.

Een mineraal zoals zink is een essentieel ingrediënt voor een gezonde huid en calcium is een essentieel ingrediënt voor botgroei en tonus van de spieren. Ze moeten toegevoegd worden aan deze voedingsmiddelen. De kosten van deze voedselbereidingen zijn relatief hoger dan de bereidingen met algemene ingrediënten. Hoewel het beter kan zijn voor de gezondheid van uw hond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER