Puppy’s kauwen graag op speelgoed. Ja, kauwen is een essentiële oefening voor de pup en het biedt leuk vermaak. Koop veel puppy speelgoed voor je Border Collie puppy zodat stress verminderd wordt en hij/ zij de overtollige energie kwijt kan raken. Samen met veel beweging en lekker eten is veel kauwen een natuurlijke behoefte van de pup. Beloning van een puppy met speelgoed wordt zeer gewaardeerd door de pup. Als er geen speelgoed is, dan worden schoenen, tapijten en banken het doelwit van hun tanden.

Hieronder staat de checklist voor speelgoed van een Border Collie:

 

  • Speeltjes houden de pup bezig en zorgen voor uren speelplezier, vooral als je er niet bent.
  • Het speelgoed moet bij de grootte en de leeftijd van de pup passen en niet schadelijk zijn.
  • Knuffeldieren moet worden vermeden omdat puppy`s ze gemakkelijk kapot maken.
  • Wissel het speelgoed af om elke dag ander “vermaak” te hebben voor de pup.

Het type speelgoed dat het beste is voor een Border Collie puppy: er is een groot aanbod van goede smakend speelgoed en speelgoed wat lang plezier geeft aan een Border Collie. Enkele voorbeelden zijn:

Piepend speelgoed:

Dit speelgoed maakt een piepend geluid wanneer de pup er in bijt. Het prikkelt het ‘jachtinstinct ” bij de hond en is dus het beste puppy speelgoed. Het is de beste metgezel als jij niet in de buurt bent.

Hondentouw:

Dit touw is speciaal ontworpen voor honden. Het is goed voor het gebit van de puppy, houdt de geest gezond en voorkomt verveling.

Kauwspeeltjes van koeienhuid:

Het is niet echt speelgoed, maar ze zijn geliefd bij honden vanwege het grappige uiterlijk en de lekkere smaak. Ze vermaken ook de pups, houden hun tanden gezond en hun geest fris.

Rubber kauwspeeltjes en botten:

Dit is duurzaam en langdurig speelgoed voor puppy’s. De pups houden ervan omdat ze er uren mee kunnen spelen.

Knuffels:

Dit zijn de metgezellen voor als de puppy’s alleen zijn. Ze spelen met ze, gooien ze omhoog en knuffelen er mee als ze alleen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER